KAMASAKI POWER POLE BIČ
KAMASAKI POWER POLE BIČ


Váha, komfort
Váha, komfort

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Popis produktu

Kamasaki Power Pole bič

 

Jedna z najsilnejších a najodolnejších členov našej novej rodiny bičov pre rok 2024! Ale nepredstavujme si to tak, že držíme v rukách hrubú a ťažkú ​​udicu, ale skutočne jemný, dizajnový a výborný materiálový produkt.

Toto tvrdenie ilustrujú nasledujúce údaje: z dĺžok 4-5-6 metrov nameraných na najhrubšej časti je 20-23-26 mm!!! Pri starších modeloch a iných značkách na trhu sa 26 mm považuje za dobrý údaj aj na 5 metrov, nieto na šesť. Materiál prútu je IM6 karbón, čo naznačuje menej čistý karbónový materiál, no okrem nevýhod má aj mnoho výhod. Menej zraniteľné! To znamená, že ak pri preprave alebo pri používaní do niečoho náhodou narazí, štruktúra materiálu sa tak ľahko nepoškodí a ťažšie sa na ňom tvoria mikrotrhlinky. Veľmi zaťažiteľné! Možno nevieme reagovať na zábery tak ako s IM10 alebo dokonca 12-tkovým prútom, ale pri zdolávaní sa vždy môžeme cítiť bezpečne, tento bič toho pri rozumnom použití zvládne naozaj veľa. V spodnej časti uzatvára telo biču estetický skrutkovací uzáver.

Kvôli hadicovému špicu je vhodný na pogumovanie, ale v tomto prípade by sme si mali dokúpiť iný špic, ktorý rozrežeme, keďže pôvodný má z výroby namontovaný plastovú rýchlosponu.

V prípade gumy sa odporúča použitie pevnej gumy okolo 1,4 mm, pri použití monofilových nadväzcov 0,14/0,16 mm! Odporúčame podobné hrúbky šnúr bez pogumovania, priemer 0,12-0,16 mm! S týmito vlascami dokážeme chytiť aj veľké ryby.                                                                                                                                                                           

Čo sa týka výberu plavákov, voľte radšej o niečo väčšie plaváky, aby sme ich mohli bezpečne viesť aj vo vetre, alebo dokonca držať na požadovanom mieste!

Ak sa rozhodneme ísť s Kamasaki Pole, môžeme byť majiteľmi vynikajúceho vybavenia za cenu, ktorá dobre znáša naše prípadné chyby!

 Vďaka rýchlemu vývoju materiálov z uhlíkových vlákien a technológie výroby sa na pultoch obchodov objavila nová generácia rybárskych prútov. Prúty vyrobené z karbónu IM6 sú ľahšie a elegantnejšie ako ich kolegovia zo sklolaminátového kompozitu s podobnými parametrami.

 Najmä pri dlhších bičoch a bolognesových prútoch je dôležité, aby sa dal pohodlne používať aj pri držaní v ruke. Jednou z podmienok na to je správne navrhnutá rukoväť. Zdrsnená, nekĺzavá rukoväť poskytuje stabilné uchopenie, čím zaručuje istý, rýchly a efektívny rybolov.


Vďaka materiálu zo sklených vlákien a ohromnému vývoju technológie výroby sa objavila nová generácia rybárskych prútov na pultoch obchodov. Prúty vyrobené s použitím uhlíka IM6 sú ladné a ľahšie, ako podobnými parametrami disponujúci kompozitný kolegovia zo sklených vlákien.
Hlavne u špic a bolonských prútoch je dôležité, aby boli pohodlne použiteľné aj pri držaní v ruke, čoho hlavným predpokladom je vhodne vypracovaná rukoväť. Zdrsnená protišmyková rukoväť zaručuje stabilné držanie, čím zaručuje sebaistý, rýchly a účinný lov.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
11058-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 21.90 EUR Nový 4 m5-35 g127 cm179 g
11058-500  24.90 EUR Nový 5 m5-35 g127 cm285 g
11058-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 28.90 EUR Nový 6 m5-35 g127 cm357 g


KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ VIKING
5.33 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ BLADE
99.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY BIČ RIVER
115.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE
21.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI RUBIN POLE BIČ
23.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos